Vintage schoolkast

labelbyas-kasten-vintage-schoolkast

Nieuw! Originele vintage schoolkast uit een Montessori basisschool. Deze kieskast is voorzien van 13 vakken, van klein naar groot.

Een mooi exemplaar voor elke speelhoek of kinderkamer. Ideaal voor kleertjes, sokken, maar ook speelgoed en knutselspullen. Door de opbergvakken ook uitermate geschikt voor in de hal voor wanten, mutsen, sjaals, schoenen, zonnebrillen en sleutels!

Voor een bijpassende vintage kleutertafel of knutseltafel en bijpassende kleuterstoeltjes neem ook gauw een kijkje onder kids!

In gebruikte maar goede staat met hier en daar wat gebruikssporen die deze schoolkast zijn mooie karakter geven.

Vintage kleuterstoeltjes

labelbyas-kids-stoelen-vintage-kleuterstoeltjes

Nieuw! Originele houten Bruynzeel kleuterstoeltjes. Deze leuke houten kleuterstoeltjes komen uit een lokale basisschool en zijn hierna jaren in privé bezit geweest maar al vele jaren niet in gebruik. Een prachtige vintage toevoeging aan iedere speelhoek of kinderkamer!

Geschikt voor zowel peuters als kleuters. Makkelijk schoon te maken. De originele dopjes onder de poten zorgen dat de stoeltjes stevig staan.

Voor een bijpassende vintage kleutertafel of knutseltafel neem gauw hier een kijkje!

Vintage knutseltafel

labelbyas-kids-tafels-vintage-knutseltafel

Nieuw! Originele houten Bruynzeel kleutertafels. Grote exemplaren die uitstekend geschikt zijn als knutseltafel en speeltafel voor zowel peuters, kleuters als voor wat grotere kinderen. Het gladde tafelblad is makkelijk schoon te maken. De originele dopjes onder de poten zorgen dat de tafel stevig staat.

In originele staat gelaten. Met zichtbare gebruikssporen van de jaren dienst in de kleuterklas hebben deze knutseltafels een prachtige vintage look voor iedere speelhoek of kinderkamer!

Voor bijpassende vintage kleuterstoeltjes neem gauw hier een kijkje! Of kijk verder onder kids voor andere leuke kleutermeubeltjes!

Houten hobbelpaard geel

labelbyas-kids-houten-hobbelpaard

Nieuw! Dit leuke houten hobbelpaard is voorzien van een nieuw kleurtje en een mooi leren label voor een stoere look. De heldere signaal gele afwerking maakt dit hobbelpaard fris en vrolijk! En elke hobbelpaardje van Label by AS is uniek!

Zoek jij leuk houten speelgoed dat ook nog stylish verantwoord in jouw interieur of in de kinderkamer past? Of een hip kraamcadeau dat helemaal past in de baby interieur stijl van nu?

Kan op verzoek voorzien worden van vilt, voor harde vloeren.

Zoek je nog meer leuke woonaccessoires voor jou kids, voor de speelhoek of kinderkamer? Kijk dan even verder onder kids.

Vakkenkast

labelbyas-kasten-vakkenkast

Nieuw! Gezien in VT wonen! Schitterende houten vakkenkast met 48 vakken.

Afkomstig uit de originele kistenfabriek voor het maken van alle houten veilingkisten en kratjes. Deze kast heeft dus al vele jaren gestaan waar Label by AS is begonnen. Wil je hier meer over lezen, kijk dan bij Over AS.  De kast deed dienst als schroevenkast voor kleine en vooral reusachtige grote schroeven, bouten, moeren en ringen van de machines die werden gebruikt voor het bewerken van het hout voor alle kisten. Een kast die een hoop geschiedenis heeft vastgehouden dus.

De kast is voorzien van 2 rustieke metalen muurankers en alle originele tags met de maten van de schroeven en onderdelen die in deze kast hebben gezeten.

De kast staat op 2 lange poten waardoor de kast een totale hoogte van 2.03 m heeft. Dit geeft de kast een statige uitstraling. De poten kunnen er uiteraard ook afgezaagd worden, waardoor de kast 1.35 m breed bij 1.32 m hoog zou worden en een mooie sidetable hoogte krijgt als je de kast langs de wand op de grond of op wieltjes plaatst. Ook kun je de kast dan zwevend aan de muur hangen.

Ideaal voor keukenspullen, groente & fruit, planten, knutselspullen, Lego, Duplo en ander speelgoed. Voor alle post, kantoorartikelen en uiteraard voor sleutels die een vaste plek moeten hebben! Maar ook in de tuin of onder een veranda een echte sfeermaker!

Industriële fabriekslampen

labelbyas-accessoires-industriële-fabriekslampen

Originele fabriekslampen uit Tjecho-Slowakijke. Deze oude industriële lampen zijn voorzien van nieuwe fittingen, stekkers, stalen ophang kabels, HUE lampen van Philips. Volledig gebruiksklaar.

Voor de perfecte industriële look in jouw interieur!

Formica tafel

labelbyas-tafels-formica-tafel

Nieuw! Originele houten Bruynzeel eettafel met Formica tafelblad. Deze vintage Formica tafel heeft jaren dienst gedaan als keukentafel en was een vergeten beauty in een hoek van de ruimte.

Met schitterende houten poten en het tafelblad met zwarte rand helemaal van nu! Kleine doorleefde details geven deze tafel het karakter voor een vintage look & feel in jouw interieur. Uiteraard ook ideaal dit Formica blad voor knoeiende en knutselende kinderen! En zonder kids het ideale maatje als bureau in jouw werkkamer of kantoor.

Voor andere mooie vintage items kijk ook een onder woonaccessoires!

Kleuterstoel zwart

labelbyas-kids-stoelen-kleuterstoel-mat-zwart

Nieuw! Kleuterstoel met metalen onderstel. Zowel poten als zitting voorzien van een nieuw kleurtje, in mat zwart. Dit leuke houten kleuterstoeltje komt uit een lokale basisschool en is hierna jaren in privé bezit geweest.

Perfect voor peuters vanaf 2 jaar, voor kleuters én stevig genoeg voor wat grotere kindjes. Een mooie aanwinst voor een stoere speelhoek of kinderkamer.

Voor andere leuke items voor kids neem gauw een kijkje onder de oranje link!

Metalen kist

labelbyas-accessoires-kisten-metalen-kist

Nieuw! Prachtige donkerblauwe metalen vintage scheepskist. Dit type metalen kist werd vroeger gebruikt voor verhuizingen en transport op schepen en vliegtuigen. Zichtbare sporen van een eerder leven maakt ook dit exemplaar uniek.

Perfect voor al het speelgoed van je kids, in de speelhoek of op de kinderkamer. Een stoere dekenkist en opberger voor kussen en plaids, in de woon- of slaapkamer. Ideaal in de hal om alle schoenen en laarzen op te ruimen. En een stoere vintage eye-catcher in de woonkamer als originele bijzet- of salontafel!

Voor meer kisten kijk gerust nog even verder onder deze link!

Industriële pallet tafel

labelbyas-tafels-industriële-pallettafel

Originele pallet tafel uit het Oostblok. Jaren dienst gedaan als transportmiddel voor het verplaatsen van goederen in het fabrieksleven van toen.

Metalen onderstel in een prachtige okergele kleur. Uitstekend voor een vintage look & feel in een interieur van nu. Perfect als salontafel, bijzettafel, showtafel om planten en woonaccessoires op te plaatsen en handig als extra zitplek voor visite.

Voor meer originele stoere vintage items neem ook eens een kijkje onder woonaccessoires.