Heb je vragen? Stel ze me! Per mail, telefoon of via het formulier op de contactpagina. Ik beantwoord ze zo snel mogelijk voor je! Hieronder vind je de belangrijkste informatie die je nodig hebt: Het opknappen van de meubels, de gebruikte materialen, het bezoeken van de werkplaats en bezichtigen van producten, het aankoopformulier en de betaling.


Bezichtiging en bezoek

De werkplaats is vooralsnog alleen te bezoeken op afspraak. In principe is dit op alle dagen mogelijk, behalve maandag:

Maandag:            –
Dinsdag:             Op afspraak
Woensdag:         Op afspraak
Donderdag:        Op afspraak
Vrijdag:                Op afspraak
Zaterdag:            Op afspraak
Zondag:               Alleen bij uitzondering

Ben je in de buurt neem dan gerust contact met me op via 06 – 36 05 12 97. Of loop binnen om een kijkje te nemen als de poort in de Smitstraat open staat.


Aankoop

De producten van Label by AS zijn vooralsnog alleen op locatie van de werkplaats te koop en af te halen. Label by AS streeft er naar zo spoedig mogelijk verzendmogelijkheden te realiseren.

Voor kasten en tafels kan in overleg een afspraak worden gemaakt voor hulp bij het vervoeren en eventueel weer monteren van het meubel op bestemming. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht, afhankelijk van de afstand.

Op elke productpagina is een aankoopformulier te vinden. Vul je gegevens in en eventuele vragen of opmerkingen die je hebt. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op voor een afspraak.

Bezichtigen van producten kan gewoon op de werkplaats in Cuijk. Er zijn nog geen vaste openingstijden maar bezichtigen kan van dinsdag tot en met zaterdag op afspraak.

Reserveren van een meubel kan in overleg altijd. Mail of bel hier over gerust!


Parkeren

Parkeren kan op Smitstraat nr 2, waar zich privé parkeerplekken van het Vorstendom bevinden. Deze bevinden zich om de hoek ten op zicht van Vorstendom nr 1. Let op: de Smitstraat is éénrichtingsverkeer.

Wil je een aankoop met de auto, een busje of aanhanger ophalen dan kan kun je helemaal tot aan de deur van de werkplaats rijden. De rechtse groene houten poort in de Smitstraat kan volledig open en het terrein er achter is goed toegankelijk.


Op maat

Zoek je een specifiek meubel of item bel of mail me voor overleg. Dan kijken we wat ik voor je kan doen!

Een meubel op maat opknappen kan ook. Heb je zelf een meubelstuk staan en wil je dit in een nieuw jasje zien? Bel of mail me of kom langs op de werkplaats. Dan bespreken we je wensen en kijken we wat er mogelijk is binnen het format van Label by AS. Hier is een afspraak op jouw adres voor nodig. De prijs voor een meubel make-over door Label by AS is afhankelijk van het formaat en type meubel. Dit leggen we samen vast in een offerte na het eerste overleg en thuis bezoek.


Betaling

Iedere aankoop zal worden voorzien van een factuur op naam van Label by AS.

Vooralsnog zal betaling plaats vinden op factuur. Label by AS verzoekt haar klanten de betaling op de dag van aankoop te voldoen. Uiteraard is contante betaling ook mogelijk. Ook bestaat de mogelijkheid voor betaling via een Tikkie.

Label by AS streeft er naar op korte termijn pinbetaling op de werkplaats in Cuijk te realiseren. Het doel is in de toekomst van Label by AS een officiële webshop te maken met mogelijkheid tot automatische verzending en digitale betaalopties.


Behandeling van de meubels

Elk meubel wordt grondig schoongemaakt. Waar nodig ondergaat het meubel een kleine restauratie. Het meubel wordt volledig geschuurd (ook van binnen) of eventueel gezandstraald. Blijft het meubel daarna in blank houten staat, dan wordt het afgelakt met een transparante lak zodat het bestand is tegen water en vuil. Een deel van de meubels wordt dekkend gelakt in een kleur die past bij de interieurtrends van nu.

Houtworm wordt indien nodig behandeld. In de meeste gevallen zullen gaatjes die eventuele houtworm in het verleden heeft achtergelaten zichtbaar blijven, passende bij de leeftijd en geleefde look & feel van het meubel.


Materialen

Er wordt gewerkt met professionele schildersmaterialen van PPG Sigma Coatings. Afhankelijk van het type hout en de kleur verf, ondergaan de meubels naast een multiprimer daarna 2 tot 4 laklagen. Er wordt uitsluitend gewerkt met verf op waterbasis. Dit betreft o.a. de volgende producten:

  • SIGMA S2U Nova Matt
  • SIGMA S2U Nova Satin
  • SIGMA Multiprimer Aqua
  • SIGMAlife Stain Matt Base

Voor houtrestauraties wordt o.a. gewerkt met:

  • ProGold Quickrepair 2 in 1 kit
  • ProGold Quickrepair 2K epoxy

Behandeling van houtworm gebeurd met een professionele anti-houtworm formule en wordt minimaal 2x aangebracht.


Disclaimer

Label by AS vraagt haar klanten zich er van bewust te zijn dat het hier om oude meubels en producten gaat die al enige gebruikssporen hebben opgelopen. De meubels hebben soms jaren in koude vochtige ruimtes gestaan. Verplaatsing van het meubel naar een goed geïsoleerd en verwarmd huis zorgt altijd voor werking van het hout, in meer of mindere mate. Houdt dus rekening met het ontstaan van eventuele kieren in het meubel. Mocht er een lade of deurtje ‘aan’ lopen dan verdwijnt dit na enige tijd vaak ook weer vanzelf door het werken van het hout.

De meubelen worden behandeld met een professionele anti-houtworm formule. Echter is nooit met zekerheid te zeggen of hout volledig van houtworm is ontdaan. Wees hier van bewust bij aanschaf van een oud meubel.


Astrid Slot | Label by AS